Skip to main content

A floral cherry Ileana!

I made this Ileana during a workshop with Marte at BobbySewing. As a beginning seamstress the floral collar was quite a challenge,  but I’m glad I did it, because I think this gives the dress just that little extra :)

 

Join the discussion 2 Comments

  • Compagnie M. says:

    Deze ken ik! Jeuj! Hi is zo schattig en ik ben zo onder de indruk dat je dit als beginster hebt genaaid! Proficiat!

    • Lotje Verhoeven says:

      Dankje Marte, en jij ook bedankt voor alle leuke patroontjes! Ik ben zo blij dat ik compagnie m. heb leren kennen, het is helemaal mijn ding, die stijl waar ik zo van hou en duidelijke instructies! Ik kan 20 kleedjes maken, en geen één zal hetzelfde zijn. Keep up the good work en meer van dat zou ik zo zeggen 😉

Leave a Reply