Skip to main content

A Mara dress for Anna! Een Mara jurk voor Anna!

I’ve made it a tradition to sew homemade presents for the little ones in the family. This year I sewed a Mara dress for Anna made with two lovely Petit Pan fabrics. With the instructions on the Mara blouse pattern I turned the blouse into a dress. I didn’t receive ‘on’ pictures of Anna’s parents yet. It’s still a little bit to cold I think ;)
Reeds een paar jaar ga ik er prat op handgemaakte cadeautjes te fabriceren voor de kleinsten van de familie. Voor Anna werd het dit jaar een Mara jurk in een combinatie van twee Petit Pan stofjes. Met de instructie op het patroon om het bloesje te verlengen tot een jurk ging ik aan de slag. ‘Aan’ foto’s heb ik nog niet ontvangen van Anna haar ouders. Het is nog wat te koud denk ik ;)

Neem gerust een kijkje op me-timebyseija.blogspot.com

Metime_4Metime_3Metime_1Metime_2

 

Join the discussion One Comment

  • Compagnie M. says:

    Heel mooi! Ik hou ook van dat labeltje! Nu mijn machine ook letters kan naaien, ga ik dat zeker ook eens doen! M

Leave a Reply