Skip to main content

Call for pattern testers: swing skirt

The first pattern is launched! Hooray! I’m really happy with all the Mara blouses and dresses that were shown during this week. Thanks a lot Marta, Laura, Rachel, Suz, Trine and Debora!  Today I can also announce that my second pattern is ready. Not for launch of course, but to be intensively tested! So you hear me coming: who wants to test my swing skirt pattern? I’m looking for 11 testers: sizes 1 – 10y again (including 18 months).

Compagnie-M_swing_skirt_D

If you feel like helping me, this is how it goes:
– you receive the pattern (without seam allowance) around the end of this week.
– you make the size you indicated on the pattern test form.
– you can send me feedback within one week by the 20th of October: I’ll send you a questionnaire and I expect some pictures (worn and on a hanger).
– you receive the adjusted pattern (with and without seam allowance) when it’s ready.
To apply: just fill in THIS FORM. This pattern test call is closed. It’s an easy way for me to make a good selection. If you already tested for me and would like to do it again: just fill in the form! It’s easy for me to have one list of people that have the time to make my skirt next week. 
 
Here is a sizing tabel that will help you to choose the right size. Please measure your girl. It’s really important for me.
 

Join the discussion 26 Comments

 • Anonymous says:

  This is so cute!

 • This is so fantastic. You know that I’m game (but just to make it formal I’ve filled out the form)

 • Nienke says:

  Erg mooi rokje! Ik zou het graag voor je testen, dus zal mijn dames morgen even opmeten, denk dat het maat 1 & 6 is, maar zal het even checken voordat ik het formulier invul!

  • Pienkel says:

   Helaas, een buikgriep overviel me deze week, dus helaas geen meet- en naaiwerk gedaan gekregen… Succes met de test, ik kijk enthousiast uit naar de resultaten!

 • trijnewijn says:

  mooi rokje! het jasje ligt nog in stukjes te wachten op tijd om het in elkaar te steken, maar dit pareltje wil ik gerust laten voorgaan ;-)

 • Marte, I have filled out the form indicating I can make a size 2 skirt. My daughter is skinny, but not short, so everything I make for her at the moment is size 2, however the length is size 3. I won’t hold it personal if you prefer someone who can make a ‘proper’ size 2 :) I understand the whole point of testing a pattern is to make sure the item fits well and instructions are clear :) Good luck :)

 • Kaatje2801 says:

  Formuliertje is ingevuld, ik zou het rokje heel graag testen, mijn dochter vindt het geweldig
  (http://kaatjenaaisels.blogspot.be/)

 • Nathalie says:

  supermooi! K ga morgen naar het stoffenspektakel in Hasselt, dus k zou er dan meteen aan kunnen beginnen. Straks de maten van mijn dochter nog eens opnemen, en dan vul ik het formuliertje zo in.

 • Sra. E says:

  Marte, I have applied for size 8y, but I have the same problem that Jenya @ While she was sleeping. My daughter is skinny and needs elastic waistband, maybe this is a problem.

 • Suz says:

  I would love to help marte but have to work on my own pattern!! You are so proficient!

 • lielebeesje says:

  Dag Marte, ik heb maat 5 aangegeven op het formulier, maar ook hier: ik heb een erge smalle dochter, dus maat 4 is misschien meer aangewezen qua taille (hoewel ze al 115 cm groot is)?

 • Eva says:

  Leuk rokje! Ik heb ook maat 5 opgegeven. Maar kan ook in maat 6.

 • Leentje says:

  Zo’n tof rokje! Ik wil graag mee testen, formulier is ingevuld!

 • Patricia says:

  Ik zou het rokje ook graag willen testen (maat 8) ,heb wel geen blogje of FB.
  Maar wel heel veel zin om eraan te beginnen.

  • Patricia says:

   Ik zie net,ik woon maar een paar straten van je vandaan.

  • Marte Lambin says:

   Zalig! Dan moet je gewoon eens komen aanbellen voor een babbelke! Ik ben morgen de hele dag thuis. Altijd welkom.

  • Patricia says:

   Bedankt voor de babbel, patroon is al afgeprint, nu nog een gaatje vinden om eraan te beginnen. Staat er ergens op hoeveel stof ik nodig heb?

  • Marte Lambin says:

   Ik heb dat niet berekend want het is echt heel afhankelijk van de versie die je kiest: de mouw, een bloesje, een kleedje… Er zijn te veel variabelen! Best even uitknippen en zelf optimaal schikken op je stof of mee naar de winkel nemen. Als je nog vragen hebt: je weet me nu te vinden hé! M

 • I will, i will, i will….. :-)
  My Girl is 13 months and we absolutely need a skirt, so a nice two times!!!
  We might get lucky?
  Greetings from Austria
  Veronika

 • Ik wil graag 10Y testen en vulde net het formulier in, alleen ben ik nog niet zo lang aan het naaien en volgde ik geen lessen. Een autodidact aan het werk, ik hoop dat dit goed komt?

 • maarikami says:

  Hi, I just filled in the form saying that I would love to test your cute skirt pattern size 4. In case you check out my blog I would like to let you know that it will be German and English soon. Actually, I’ll start this weekend ;-)
  Would love to be one of your testers,
  good luck with your pattern,
  Maarika

 • ria says:

  Super rokje, daar wil ik direct aan beginnen en zo een start maken voor een wintergarderobe voor de kleinkinderen. 4 kleindochters als dit kleinste test rokje mee valt dan zullen er dus nog volgen……
  gr Ria

 • Marte Lambin says:

  The pattern is send out to the testers! For those that didn’t receive an e-mail. I hope that the pattern will be ready for sale somewhere end of October. M

 • Irene V. says:

  OMG, I could I loose that?
  Now I’ve signed for your newsletter…
  Happy testing :(
  MammaNene @ SergerPepper.com

 • Patricia says:

  Het Mara bloesje is klaar.
  Ik heb het gemaakt in Fleur des Iles Turquoise van Petit Pan.
  Super mooi, alleen denk ik in de zijpand een rits in te zetten, om er gemakkelijker in te geraken.Eens ze het aan heeft zit het perfect.
  Als je graag een fototje hebt kan ik er altijd eentje doorsturen,he.

Leave a Reply