Een herfstige Julia-sweater

Wanneer ik een nieuw projectje wil starten gaat er een hele periode van eeuwige twijfel aan vooraf. Ik kan me nooit op voorhand voorstellen hoe iets er gaat uitzien. Welke stof neem ik?  Welke patroonopties kies ik? Welke maat neem ik? Is dit stofje niet te duur of dit patroontje te moeilijk want stel dat ik het verknoei?

Dit is de eerste keer in mijn korte ‘naaicarrière’ dat ik direct wist wat ik zou maken en hoe het er zou uitzien. Ik zag dit stofje en wist dat het een julia zou worden! Ik was op slag verlief. Ik zag het zo voor me. Prachtig stofje. Basispatroontje. De mouwen enkele cm verlengd aangezien de dochter lange armen heeft. Ik kon verder helemaal niets bedenken dat ik nog kon toevoegen om het nóg mooier te maken.  De stof spreekt voor zich. Ik vind hem prachtig geworden. Net zoals ik me hem had ingebeeld!

Join the discussion 4 Comments

Leave a Reply