Skip to main content

Een Ileana-Mara feestkleedje

In april doet onze dochter Hannah haar eerste communie.  Omdat ik wil proberen om haar communiekleedje zelf te maken aan de hand van het ileana-patroon, wilde ik het nu alvast al eens een keer uitproberen om te weten hoe het haar zit qua maat.  En een extra kleedje komt altijd van pas gezien de aankomende feestdagen.  Omdat we hier niet houden van korte mouwen in de winter (en we het niet altijd leuk vinden om een longsleeve onder een kleedje te moeten dragen) wilde ik dit keer een kleedje met lange mouwen maken. Aangezien ik las dat de patronen van compagnie m onderling combineerbaar zijn, kocht ik ook het patroon van de mara blouse.  En zo werd het Ileana-Mara feestkleedje geboren.  Een Ileana met fantastisch mooi kraagje gecombineerd met de lange mouwen van de mara blouse.  Alvast al 1 dochter die zal stralen met de feestdagen!

https://www.facebook.com/hilde.blancquaert

Hilde Blancquaert

Join the discussion One Comment

  • Compagnie M. says:

    Ik heb dit stofje al meerdere keren zelf vast gehad in de winkel. Dus ik ben heel blij om deze in een Ileana jurk te zien! Thanks!!! M

Leave a Reply