Skip to main content

Een Julia Sweater pattern hack

k ben Isabel en nogal een braafje op gebied van naaien.

Deze wedstrijd daagde me uit om eens een paar stapjes verder te gaan dus ik ging ervoor!

Mijn idee was om te vertrekken van die superleuke Julia sweater, lekker comfortabel maar toch genoeg mogelijkheden om te variëren.

Eerst dacht ik er een kleedje van te maken maar daarna veranderde ik van gedachten, het moest een sportieve, maar stijlvolle playsuit worden met verschillende kleurvlakken in het bovenstuk ( de Julia dus) en een tof broekje eraan.

Ik zette er ook een zichtbare rits in zodat Sterre de playsuit zelf aan en uit kan trekken.

Verder werkte ik met zichtbare stiksel om een mooi kleurcontrast te krijgen, en aan de zoom van het broekje met een lipje en een knoopje om die om zijn plaats te houden. Ik verlengde ook de halsboord zodat die de rits bovenaan kon verbergen en werkte met hetzelfde knoopje als in het broekje.

We kozen een stralende herfstdag om fotootjes te maken en Sterre kon lekker gek doen in haar speelpakje! :-)

http://beletoile.blogspot.be/2015/10/een-all-way-pattern-hack.html

Veel groetjes!

  Compagnie-M_Contest_IsabelLaenen-2Compagnie-M_Contest_IsabelLaenen-1

Join the discussion 10 Comments

Leave a Reply