Een Louisa voor een drakenprinses

Martha is een kleuter die weet wat ze wil: drakenprinses worden. Dus kreeg ze voor haar vierde verjaardag een jurk die op-en-top geschikt is voor een drakenprinses: groen (haar lievelingskleur), met draken (haar lievelingsdieren) én bloemen (want ze zit in de bloemetjesklas) en uiteraard met een drakenstaart en drakenschubben. Ik gebruikte voor de eerste keer een Compagnie M-patroon (maar zeker niet voor de laatste keer). De twist die ik er aan gaf zou ik niet echt bestempelen als een “pattern hack”, want daarvoor is het iets te eenvoudig. Ik volgde dan ook de volledige handleiding, met een paar kleine extraatjes: achteraan tekende ik een drakenstaartje aan de rok, en tussen de naad van de achterpanden voegde ik rode drakenschubben toe. De mouwen werden ook gevoerd, met een lijntje rode paspel, om wat extra rode accenten te geven.

 Martha vierde haar verjaardag in stijl, zoals het een echte drakenprinses betaamt!

 Stof: Happy drawings – dragons van Cloud 9 Fabrics bij Georgette

Knopen: Big Red – Georgette’s Vintage

Join the discussion 8 Comments

Leave a Reply