Skip to main content

Elisa mag haar kleedje zelf inkleuren

Een tweetal maanden geleden kocht ik het Louisa-patroon. Ik vond nooit de juiste gelegenheid en de perfecte stof voor dit kleedje. Tot ik las over de Compagnie M-wedstrijd: de ideale gelegenheid om dit patroon eens uit te proberen. Ik heb nog lang nagedacht over en online gezocht naar de juiste stof… Tot ik deze stof ergens tegenkwam.

Elisa houdt van kleuren. Waarom dan niet een kleedje die ze zelf kan inkleuren? De textielstiften waren dan ook snel gekocht…. Ik heb gekozen om het kleedje te maken zonder mouwen, zodat het in de zomer ook vaak gedragen kan worden.

Louisa-dress-Katrien-Adams2.jpg
Louisa-dress-Katrien-Adams3.jpg
Louisa-dress-Katrien-Adams4.jpg
Louisa-dress-Katrien-Adams1.jpg

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply