was successfully added to your cart.

november, 2017

18nov10:0017:00Event OverWorkshop Compagnie M. patronen @ Stoffenheide Brasschaat10:00 - 17:00

more

Event Details

In deze workshop maak je onder begeleiding van Marte een patroon van Compagnie M. naar keuze. Heb je een basiservaring met het maken van kledij? Dan kan je met deze workshop je grenzen verleggen.

Afhankelijk van het patroon dat je kiest kom je met nieuwe technieken in aanraking en leer je alle mogelijkheden en opties van het patroon kennen.
Inbegrepen in deze workshop zijn het papieren patroon, persoonlijke begeleiding door Marte, gebruik van de overlock & overlockgaren.

Het papieren patroon dat je hebt gekozen zal je na betaling per post ontvangen. Je ontvangt van ons nog een gedetailleerde fiche met alle nodige info voor de workshop.

Voorwaarden

Annuleren kan tot 1 week voor de workshop, dan krijg je 54 euro van het inschrijvingsgeld terug. Dit is het totaalbedrag –16 € voor de aankoop vh. patroon.
Annuleer je binnen de 72 uur (3 dagen) voor aanvang van de workshop dan ben je je inschrijvingsgeld kwijt. Tenzij je plaats voor de aanvang van de workshop nog opnieuw ingevuld geraakt. Compagnie M. heeft het recht om een workshop te annuleren wegens te weinig inschrijvingen of ziekte, dan krijg je 54 € van het inschrijvingsgeld terug. Dit is het totaalbedrag –16 € voor de aankoop vh. patroon. Er wordt tevens ook geprobeerd om een nieuwe datum te vinden die voor iedereen past.

Bij het plaatsen van je bestelling verklaar je je akkoord met deze voorwaarden.

Time

(Saturday) 10:00 - 17:00

Location

Stoffenheide

Kerkedreef 2, Brasschaat

Buy your ticket for this workshop here

Workshop Compagnie M. 18/11/17

Tickets are not available for sale any more for this event!

Organizer

Compagnie M.marte@compagnie-m.com

Leave a Reply

X