Skip to main content

Ik besloot om een pattern hack van een pattern hack te maken! Ik nam het patroon van de Charles pants, volgde de instructies op de blog om er een kleedje van te maken en paste het patroondeel van het voorpand ook nog eens aan om er een vosje van te maken. Ik knipte het voorpand in twee stukken om twee verschillende stoffen te kunnen gebruiken om zo een vossenkopje te kunnen maken, een zacht katoentje van Soft Cactus, een Belgisch ontwerp, en een bruine babyrib, speciaal voor de herfst. Ik voegde witte stukken katoen toe om de wangen van de vos te maken en ik voegde tenslotte ook nog twee oortjes toe. De zichtbare knopen liet ik weg, maar ik gebruikte zwarte knoopjes om de ogen en de neus te vormen en om het jurkje bovenaan en aan de zakjes te sluiten gebruikte ik onzichtbare drukknopen. Ik ben heel blij met het kleedje en de dochter ook, het enige waar ik geen rekening mee gehouden had, was dat een peuter die nog niet kan stappen heel moeilijk mooi te fotograferen valt ;-)

Groetjes,

Liesbet en dochtertje Elin

Join the discussion 3 Comments

Leave a Reply