Skip to main content

Hoi, ik ben Corrine ‘Madame knip’. Met veel plezier heb ik van de week deze Ileana jurk voor mijn dochtertje genaaid. Het patroon lag al even te wachten op tijd…en nu eindelijk. Ik heb genoten. Het was weer een heel duidelijk patroon met een prachtig resultaat, vind ik ! Zeer content mee! Ik heb het jurkje gevoerd met dezelfde stof als de kraag en de rok afgewerkt met oud roze biaisband.

Ik heb geen eigen blog, ben wel te vinden op instagram onder ‘Madame knip’.

 

Join the discussion 2 Comments

  • Compagnie M. says:

    Een van mijn favoriete stofjes ooit in een Compagnie M. patroontje! Dat kan niet anders dan wonderbaarlijk worden! Bedankt voor de leuke inzending!

    • Corrine Wijlhuizen (Madame Knip) says:

      Ga ik alweer blozen, haha. Ik zelf vind dit jurkje ook echt onwijs mooi. Het stofje is super en de pasvorm van het jurkje staat haar zo mooi. Ze had vandaag het jurkje weer aan en dan kan ik haar wel opeten, haha.

Leave a Reply