was successfully added to your cart.

I love yellow…

By Saturday,1 February,2014Contest - Jan 2014

http://petrolandmint.blogspot.be/2014/01/louisa-dress.html

In december lanceerde Compagnie M. een eerste datum voor een workshop. Een ideaal verjaardagscadeau vond ik zo. Want verjaren in Januari, da’s geen pretje, dus trakteerde ik mezelf op een dagje naaien zonder kinderen in de buurt. Het was de allereerste keer dat ik een workshop volgde en een groot succes. Heel leuk en voor herhaling vatbaar.
De stof was al snel gekozen, de paspel en voering kocht ik ter plekke in het winkeltje van Pieke Wieke en de knoopjes komen uit mijn privé- verzameling van rommelmarktvondsten.
De handleiding wijst zichzelf uit, wat deskundige uitleg van Marte hielp ook, en nu trippelt er hier eentje rond met een mooie Louisa-dress.

Dit patroontje gebruiken we zonder twijfel nog!

03-louisa-dress-01.jpg
03-louisa-dress-02.jpg
03-louisa-dress-03.jpg
03-louisa-dress-05.jpg

6 Comments

Leave a Reply