Skip to main content

http://petrolandmint.blogspot.be/2014/01/louisa-dress.html

In december lanceerde Compagnie M. een eerste datum voor een workshop. Een ideaal verjaardagscadeau vond ik zo. Want verjaren in Januari, da’s geen pretje, dus trakteerde ik mezelf op een dagje naaien zonder kinderen in de buurt. Het was de allereerste keer dat ik een workshop volgde en een groot succes. Heel leuk en voor herhaling vatbaar.
De stof was al snel gekozen, de paspel en voering kocht ik ter plekke in het winkeltje van Pieke Wieke en de knoopjes komen uit mijn privé- verzameling van rommelmarktvondsten.
De handleiding wijst zichzelf uit, wat deskundige uitleg van Marte hielp ook, en nu trippelt er hier eentje rond met een mooie Louisa-dress.

Dit patroontje gebruiken we zonder twijfel nog!

03-louisa-dress-01.jpg
03-louisa-dress-02.jpg
03-louisa-dress-03.jpg
03-louisa-dress-05.jpg

Join the discussion 6 Comments

 • Ellen Merckx says:

  Heel mooi!

 • Compagnie M. says:

  Inderdaad! Heel mooi, maar dat kan natuurlijk niet anders hé! Met zo’n begeleiding? ;) Als ik ni aan uw oortjes had getrokken had je helemaal niks gevraagd aan mij. Maar tijd kopen snappen we volledig. Ik doe dat ook wel eens… M

 • Jenya Thompson says:

  Love love love it! You have chosen the perfect contrasting fabric and piping for this dress! Not to mention how adorable your little model is :)

  • Marleen De Vriese says:

   Thanks Jenya! It is in fact the same girl in the carnaval outfit too, but without glasses, because she was ill (eye infection). But nevertheless, still energetic enough to pose and make some silly faces !

Leave a Reply