Skip to main content

KaatjeNaaisels – Lovely Mara

Ik maakte een hele tijd geleden al eens een Mara, maar toen raakte het patroon in de vergetelheid… . Niet omdat het niet mooi is, zeker niet, maar ik maak gewoon liever kleedjes. Door deze blogactie werd het patroon terug onder mijn aandacht gebracht (wat dan ook Marte haar doel was) en ik ben heel blij dat ze dat deed. Hanne krijgt heel veel complimentjes als ze haar Mara bloesje draagt. Ze is er enorm mooi mee!
IMAG0117
Ik gebruikte een stofje van Veritas en dat gaat perfect voor het bloesje. Het is erg fijn uitgelegd met veel foto’s en heel duidelijk. Na meten kwam ik uit om een 18 maanden voor mijn patatje, ik verlengde die wel tot een 2 jaar. Het bloesje past perfect! Super! Nu gaat er hier nog zeker een winterse Mara volgen!
IMAG0121
I made a Mara blouse before, but it was some time ago. And then I forgot the pattern… . Not because it is not beautiful, but I like to make dresses more. But I was not right, Hanne is very lovely with her Mara blouse, we get a lot of compliments if she wears it. I used fabric from Veritas, wich goes perfectly for the Mara blouse. The pattern is very clear with a lot of pictures. The size chart told me to make size 18mnts for my little girl, and it fits perfectly! (I’m sorry, my English is not that good). http://kaatjenaaisels.blogspot.be
IMAG0137
IMAG0128
IMAG0134

Leave a Reply