Skip to main content

Lalylala crochet workshop

By 17/02/2018Blog

As this blogpost is all about a crochet workshop at my place, I write it in Dutch…

Geweldig nieuws! Ik kreeg van Lydia van Lalylala de goedkeuring om met haar haakpatronen een workshop te geven. Haar knuffels zijn super mooi. Lisa en Nore slapen er nog steeds elke nacht mee. Zin om je kindje ook te verwennen met een unieke knuffel? Het kan want ik mag haar patronen gebruiken voor de workshop.

De workshop is gepland op 9, 16, 23 en 30 maart. Telkens van 19u30 tot 22u30 in Hove bij Antwerpen.

Wat leer je tijdens deze workshop?

  • Je kiest een Lalylala knuffel naar keuze en je haakt hem onder mijn begeleiding.
  • Je leert basistechnieken zoals de ‘magical loop’ om je haakwerk te starten. Meerdere, minderen,… Alle technieken die je nodig hebt om een perfecte knuffel te maken komen aan bod.


Als je naast de lessen nog een 4tal avonden haakt, is je project zeker klaar na de lessenreeks. Je kan een kleine knuffel maken of de draad dubbel nemen waardoor hij dubbel zo groot wordt. Bina Beer en Draak Dirk die ik haakte zijn ongeveer 55cm groot!

De workshop kost 120euro en is inclusief patroon maar exclusief materiaal (je kan ook zelf haar boek kopen en daar een patroontje uit kiezen. Dan krijg je wel nog een apart patroon gratis!) Je wordt verwend met een hapje en een drankje. Er zijn 5 deelnemers per reeks.

We haken in mijn woonkamer! Dus gezellig wordt het zeker. Zin om te komen? Schrijf dan in per mail: marte@compagnie-m.com

Leave a Reply