Skip to main content

Louisa dress voor zeehondfan!

Meedoen aan de wedstrijd van Compagnie-M was voor mij vanzelfsprekend, zoveel mooie en goede patronen!

Ik koos voor de pattern hack en wilde een Charles kleedje maken. Maar dat was tegen de zin van het model. Zij wou dolgraag nog eens zo’n kleedje met zo’n grote zak. OK, dan maar, zij haar zin (wetende dat het Charleskleedje anders toch nooit gedragen ging worden). Op een namiddag zette ik ze voor mijn stofvoorraad en al snel had ze iets gevonden…zeehonden ! zo mooi mama, dat wil ik !

Spijtig genoeg vond ik geen enkele stof die er goed bij paste. Webwinkels werden afgeschuimd maar altijd kreeg ik een njet van de dochter. Tot op een mooie dag ze ineens een Soft Cactusstofje koos dat er wonderwel goed bij past. Met haar blauwe oogjes staat het haar erg goed. Vinden jullie dat ook ?

Komen jullie ook eens kijken op mijn pas gestarte blog sateliet@wordpress.com ?

Leave a Reply