Skip to main content

Louisa’s birdie love

As a real beginner, I accepted a challenge to make a dress for my daughter. She wanted a dress made by mommy for my uncle’s wedding. It’s only my fourth sewing project. I had to deal with a lot of first times: first time I draw a pattern, I had to make sleeves, a pocket, blind zipper, braid, … But I’m happy with the result, and my daughter never wants to wear another dress.

Facebook: Audrey Vissers

Thank you very much for hosting this contest.

Greets Audrey Vissers

Join the discussion 4 Comments

 • Knap zeg, zo’n Louisa als vierde naaiproject ooit!

  • Audrey says:

   Dank u, het heeft me bloed, zweet en tranen gekost. Maar ik ben superblij met het resultaat. En een dochter die elke dag vraagt of ze haar vogelkleedje aan mag, wat is er nog mooier :-)

 • Compagnie M. says:

  Je weet dat ik een zwak heb voor dat stofje. Echt mooi geworden. En zo fijn om te horen dat beginners zich hieraan wagen en dan tot zo’n knap resultaat komen. Respect!

  • Audrey says:

   Dank u. Ik ben SUPER tevreden. Voor zo een beginnerskneusje als mij, vind ik het echt allemaal mooi en duidelijk uitgelegd. Wat dan ook tot een mooi resultaatje is gekomen. Ik had eigenlijk een ander stofje gekozen, maar mijn dochter van 3,5 was mee naar de stoffenwinkel gegaan en zij heeft alles gekozen. Van stof, tot knoopjes en al de andere details is haar smaak. (enkel de voering heb ik gekozen)

Leave a Reply