Skip to main content

Nu de winter-kleerkast toch al redelijk gevuld is. Was ik van plan om al iets voor de zomer te maken voor mijn dochter van 1,5. Deze zomer wordt ze 2. En dat je nu net wat meer patroontjes vindt vanaf 2 jaar.

Dus kwam in mijn gedachten of ik die zomer kleertjes niet gewoon allemaal zelf zou naaien.
Ik dus op zoek. En kwam zo bij de mara blouse. Stofje kiezen et voila …
Nog een tikkeltje te groot, dus perfect voor deze zomer!
Die knoopjes had ik vorig jaar gekocht voor een doopkleedje. Ik had er nog maar 2 over en toen bleek dat mijn moeder nog zo een twintigtal van diezelfde knoopjes al jaren in haar naaikoffer heeft liggen. Handig toeval!
Keirsmackers_3Keirsmackers_1 Keirsmackers_2

Join the discussion One Comment

  • Compagnie M. says:

    Dit is super mooi! Ik hou van het stofje en je hebt het perfect genaaid. Je dochtertje ziet er inderdaad klaar uit voor de zomer met haar nieuwe bloesje. Proficiat!

Leave a Reply