Skip to main content

Mara/Mirthe T-shirt

Het lag al lang in de kast. Dat ene stofje voor een T-shirt voor de 9-jarige zus. Zelf was ze het stofje al een beetje vergeten, maar toen ze het over laatst in de stoffenkast zag liggen vond ze dat het nu toch wel eens tijd werd. Dus nam ze voorzichtig het stofje uit de kast en liep er mee naar mij. Twee smekende oogjes vroegen om een T-shirt. Liefst geen gewoon T-shirt, maar een typisch meisjes exemplaar.

Dus zette we ons samen in de zetel en zochten tot we het ideale T-shirt patroon vonden, maar geen enkele voldeed aan de 9-jarige wensen. Dus besloten we ons zoekdomein te vergroten en botsten we op de mara blouse. Die zagen we beide wel zitten en toen gingen we opzoek naar de ideale fournituren.

Eenmaal alle fournituren verzamelt, ging ik aan het werk. En de zus? Die kwam tijdig kijken hoelang ik nog werk had.

Eenmaal af werd het direct gepast en gingen we naar buiten voor een fotoshoot. Waarbij het model van dienst zeer enthousiast meedeed en de plaatsen en haar poses zelf koos.

Voor Mirthe kan het niet snel genoeg morgen zijn, kan ze haar klasgenootjes jaloers maken met haar nieuw T-shirt die haar grote zus maakte.

VanParys_1 VanParys_2 VanParys_3 VanParys_4

Join the discussion 7 Comments

Leave a Reply