Skip to main content

Mix & match Julia Sweater & Nina skirt

Oke, hier is hij dan, ik heb het vandaag (25 okt) nog in mijn hoofd gestoken dat ik wel wou meedoen met de wedstrijd… you’ll never know ;) Ik ben van start gegaan met de Julia Sweater, heb een tunnelzak over de volledige breedte gesnaaid, zakdoekjes kunnen wegstoppen is in de winter nl een must. ik heb gewerkt met de geplooide kraag, want die vind ik echt super!

En omdat de mode, trui-jurken zijn, heb ik er maar een rok onder ‘geplakt’ 

Aan de ‘flapjes-zakjes’ heb ik nog denk ik het meest van al werk gehad, want wou ze laten doorlopen, patroon van de voorkant en de achterkant loopt trouwens ook door, omdat dit het net allemaal iets mooier maakt.

Voila, dit was mijn zondagnamiddag projectje, en nu een dochter die ook weer blij is met haar nieuwe, wil-ik-morgen-aandoen-om-naar-school-te-gaan kleedje.

 Veel plezier met het bekijken van alle projecten!

mvg

Delfine

Join the discussion One Comment

Leave a Reply