Skip to main content

Mooie stofjes maken mooie rokjes..

In oktober 2014 kocht ik bij Liesellove een katoentje van Timeless Treasures waar ik al heel wat moois mee zag passeren op verschillende Facebook-groepen. Het waren allemaal naaisels voor kinderen en ik twijfelde of het stofje wel zou passen voor kleding voor volwassenen. Dus maakte ik er een Dorothy Day Tripper mee, maar hield ook nog genoeg over voor een ander projectje.

Iets later schreef ik me in voor een Compagnie M. workshop die door Marte zelf zou gegeven worden. Het patroon was snel gekozen: de Lotta Skirt. En na even twijfelen besloot ik het Timeless Treasure stofje er voor te gebruiken. Om het simpel te houden, koos ik voor een effen zwart katoentje voor de zakjes. 

Ik wist niet goed of het zwart er bij zou passen, maar dat deed het wel. Het zorgde voor een meer volwassen uitstraling. De zakjes werkte ik nog af met houten, bruine knoopjes.

Ik ben echt gek op het rokje en heb het al ontzettend vaak gedragen zowel afgelopen winter met kleurrijke broekkousen als deze zomer met een leuke top. Want mooie stofjes maken mooie rokjes en mooie rokjes die kan je elk seizoen dragen :)

Join the discussion One Comment

Leave a Reply