Skip to main content

Start nieuw avontuur

Start van een nieuw avontuur.

Wauw een wedstrijd van Compagnie M. Een serieus dilemma, mee doen of niet meedoen?

Dat was de vraag die zich afspeelde in mijn hoofd, want ik was nog niet zo ervaren.

Ik ben pas begonnen met kleertjes te naaien toen mijn broer, nog niet zo lang geleden, ging trouwen. En ik wou toen iets speciaals voor mijn dochtertje. Mijn eerste A-kleedje rolde er toen onderuit. Na lang piekeren had ik besloten om toch meedoen.

Lottaskirt en Louisa dress hadden we al eens gemaakt. Maar daar kon ik niet veel mee.

De Mara blouse en de Ileana dress lagen klaar en stonden op mijn lijstje.

Dus gingen we aan de slag met overtekenen en mixen, ik was zo verliefd op het knoopjespand van de Mara. Ik wou voor één keer geen rits gebruiken en geen kamsnaps. Daarom heb ik de knoopjes doorgetrokken naar het achterpand.

Voorpand en achterpand komen van de Ileana dress. Aangepast met het knopenpand van de Mara.

Mouwen komen van de Mara blouse.

De halve cirkelrok komt van de Ileana dress.

Na veel meten en aanpassen en ook tornen is dit kleedje tevoorschijn gekomen.

Ik ben heel trots op mezelf dat ik heb durven afwijken van een bestaand patroon en een beetje heb kunnen aanpassen naar mijn zin.  Ook dat ik voor de eerste keer heb kunnen spelen met kleuren.

Love sewing with love.

Bedankt alvast

Met vriendelijke groeten

Aline

Join the discussion 2 Comments

Leave a Reply