Skip to main content

Swing skirt door OrigiLeen

De naaikriebel heb ik nog maar sinds juni 2013. Dus ik val toch nog onder de term ‘beginner’!

Een tijdje terug won ik het patroon van de Swing Skirt! Maar omdat ik denk dat mijn zoontje niet zo graag rokjes aandoet had ik het rokje nog niet kunnen maken.. Tot nu!
Ik las van deze wedstrijd en besloot het rokje toch maar eens te maken en het achteraf dan te schenken aan een knappe meid! Ik maakte maatje 18maanden en toevallig is mijn zoontje ook bijna die leeftijd, dus had ik hem het rokje ook eens aan gedaan, en het paste ook nog! Maar ik besloot om toch maar geen foto te maken ;-)
Ik heb een zichtbare rits gebruikt en de zoom afgewerkt met een biaislintje. Ook voegde ik een voering toe. Het combineren van 3 verschillende stofjes bleek een geslaagde keuze, al zeg ik het zelf!

http://origileen.blogspot.be/2014/02/compagnie-m-swing-skirt.html

swingskirt swingskirt2

Join the discussion 9 Comments

Leave a Reply