Afgelopen zomer liep ik op de markt in Italië en zag ik dit super lieve bloemetjesstofje liggen voor een appel en een ei. Ik dacht direct oooh hebben daar ga ik een jurkje van maken… En zie hier een hele lieve Lotta (vind ik zelf…uhm kan geen verlegen smiley vinden tussen mijn smiley’s). Ook voor dit patroon alleen maar heel veel lof! 

Ik heb geen blog maar ben wel te vinden op Instagram onder ‘Madame Knip’

Join the discussion 2 Comments

  • Compagnie M. says:

    oh tof! Ik ben ook altijd op en top blij als ik een mooi kleedje kan maken uit een goedkoop stofje. :) Is toch een soms een veel grotere uitdaging dat wat mooie designer katoentjes bij elkaar te gooien! Want die zijn altijd prachtig. Dus top! :)

  • tine says:

    ik ben fan van deze!! hou van de bloemetjes.
    Het patroon start op een jaar ùaar vraag me af of het al kan voor mijn eenjarige dochter die dun en licht is en maat 68-74 heeft…

Leave a Reply