Skip to main content

We all love the Julia Sweater of Compagnie M!

Hey, hey…

Ik ben Tjorven Reddé. Deze zomer volgde ik een fantastische workshop bij Framalo.  We werden er bijgestaan door een prachtige dame…namelijk Marte Lambin in eigenste persoon. Wat een aangename ontmoeting! Ze stond ons bij met raad en daad en leerde ons de juiste kneepjes van haar zelfontworpen patroon.  Ik koos voor de Julia Sweater Women. Super-leuk om te dragen en best wel doenbaar om te maken! Ik keerde naar huis met een super-mooi exemplaar. Beste work-shop ever!

En weet je wat…der volgende der nog heel wat meer!

Join the discussion 2 Comments

  • Compagnie M. says:

    oh wat een Julia pracht!!! Leuk dat je onze foto erbij hebt gezet. En nog eens bedankt om naar de workshop te komen. Geniet van je Julia’s!!!

  • Tjorven Reddé says:

    Jij bent bedankt Marte! Echt met super-goed gevoel naar huis gegaan na de workshop! Jaja, de Julia Sweaters rollen hier letterlijk wekelijks van onder mijn naaimachine! En stilletjes hoop ik nog eens een workshop te kunnen volgen bij jou! Veel succes nog met alles wat je doet en tot later hee! Vele groetjes Tjorven

Leave a Reply