Skip to main content

We love the Charles dress, we do

The Charles dress, dé pattern hack waar ik al lang op zat te wachten!

Toen het patroon van de Charles pants gelanceerd werd, wist ik onmiddellijk dat ik het moest hebben! Nadat ik het reeds 3 keer maakte, kreeg ik zin om er een jurk van te maken. Ik begon te tekenen en te prutsen met het patroon. Het lukte me op één of andere manier niet. Ik gaf op en het idee verdween uit mijn hoofd.

Tot de dag dat Marte van Compagnie M de pattern hack lanceerde! Ik was die dag thuis dus het stond vast, tegen dat school om zou zijn, moest ik de Charles dress af hebben! Zo gezegd, zo gedaan.

Ik dook even in mijn stoffenvoorraad en vond een dikker petrolkleurig katoentje en vond ook een stofje van Soft Cactus die daar perfect bijpaste.

Het resultaat mag er wezen, al zeg ik het zelf.  Dochterlief kon het die avond nog aandoen en mama zag dat het goed was.

Blog: http://madebymmynewblogspot.blogspot.be/2015/10/the-charles-pants-of-was-het-dress.html

Leave a Reply