Skip to main content

Workshops!

By 22/06/2015Blog, Workshop

Since this blogpost is only about workshops in Belgium, I’ll write exceptionally in Dutch! Wow, dat voelt wat vreemd maar hier gaan we dan…

Ik heb wat workshops gepland en niet eentje… veel! :) Ik dacht zo bij mezelf: in de zomer kan in eindelijk de schade nog eens inhalen want het was wat stillekes op workshopgebied. Dus ik  plande enthousiast 7 workshops. Er zijn er een paar zo goed als vol maar niet allemaal dus… Wie graag een workshop bij me komt volgen. Nu is het de moment. In augustus en september staat mijn agenda al helemaal volgepland met allerlei andere activiteiten, dus hierna gaan we weer qua workshops weer naar een lagere versnelling.

Wat heb ik in de aanbieding?

Elke workshop is een vrije workshop wat wilt zeggen dat je een Compagnie M. patroontje naar keuzen kan maken. Ik ken al mijn eigen patroontjes vanbinnen en vanbuiten, dus dat komt goed! Ik begeleid sowieso iedereen individueel op je eigen tempo. Naast mijn begeleiding krijg je ook een papieren patroon. Handig! Geen knip en plakwerk dus. Je mag gebruik maken van de overlock en uiteraard laten we je niet verhongeren. Een hapje en drankje zullen ook paraat zijn.

Hoe zit dat met stofjes?

Je mag je eigen stofjes meebrengen ook al gaan de workshops door in stoffenwinkels. Maar uiteraard is het wel fijner voor de stoffenwinkels als je toch bij hen je materiaal al op voorhand gaat aankopen. Daarom krijg je telkens 10% korting als je stoffen koopt voor de workshop. Jeuj!

Wat mag dat kosten?

Een workshop kost 60 euro. Hierin zit het papieren patroon, de begeleiding van 10u – 17u (het loopt soms wel een beetje uit!), het gebruik van de overlock & garen, hapjes en drankje. De gezelligheid krijg je er gratis bovenop. :)

Waar moet je zijn?

Dit is een overzichtje van de plaatsen waar er workshops doorgaan. Onder de pagina ‘events’ kan je je inschrijven voor deze workshops. De workshops bij me thuis zijn volzet maar Joanna en ik ontvangen je ook graag vlak bij me thuis in Mortsel bij Bobby Sewing. Bij De Stoffenkamer is er nu nog maar één plekje vrij. Voor de rest is er nog voldoende plaats.

Compagnie-M_workshop_kalender

 

Ziezo: misschien mijn eerste en laatste blogpost in het Nederlands ooit. En vraag nu niet om dat altijd te doen, want dat hou ik niet vol in twee talen bloggen. Daarom beloof ik het liever niet… Nog vragen: laat het maar weten. Hopelijk tot binnenkort!

Compagnie-M_workshops

En geen paniek: de workshops zijn voor kleine groepjes van maximaal 8 man (vrouw, al durf ik dat niet meer schrijven sinds Stanny hier op workshop kwam). Ik zie me nog geen fabriek leiden. :)

Join the discussion 3 Comments

 • Barbara says:

  Leuk! zou ik graag eens doen, maar ik ben niet zeker of een vand eze data/plekken me lukt. Zou je in de toekomst ook wat meer richting Leuven/Diest/Hasselt komen? ;-)

  • Compagnie M. says:

   Voorlopig zijn er nog geen concrete plannen.

   • Barbara says:

    :-) misschien komt dat nog wel, en anders ga ik toch eens proberen wat meer die richting uit te komen :-)

Leave a Reply