Bij deze stuur ik jullie mijn inzending voor de Lewis Coat Contest.  Ik maakte een zomerjasje als kerstcadeau voor mijn metekindje – ‘prepared’ is my middle name.

Lewis is een patroon voor een winterjas, maar ik maakte er een zomers regenjasje van  (ja in dit land is dat geen tegenstelling). De blauwe stof is een waterdichte stof uit het lokale stoffenwinkeltje ‘trifolium’. Het heeft een jeanslook. Met de hondjes stof wou ik ooit de oude buggy van mijn ouders herbekleden maar dat is er nooit van gekomen. In den tijd gekocht in de ‘Soldeur’ maar hing al een tijdje aan de muur thuis.

Dexter wordt pas deze zomer 1 jaar, foto’s op model zijn er dus (nog) niet. Ik nam de foto’s aan het jeugdcomplex in Komen. Dat klinkt misschien als buitenland voor jullie maar daar werk ik.

Dit patroon was voor mij toch een uitdaging.  Uiteindelijk vielen de puzzelstukjes altijd wel op hun plaats maar er werd hier toch een paar keer serieus gefronst en losgetornd. Ik hou wel van dit patroon, eindelijk eens een jongensjasje, eindelijk eens een jasje met een rits, een jas in zoveel verschillende maten en dan nog met die speciale compagnie M toets. Ik moest het hebben!

Join the discussion One Comment

  • Compagnie M. says:

    Een heel toffe Louisa! Ik had nooit gedacht dat ik een jongensjas zou tekenen, laat staan dat ik dacht dat er zoveel mooie mee gemaakt zou worden. Bedankt!

Leave a Reply